>> Google Books

Neuer Staat mit alten Parteien? : die deutschen Parteien nach der Wiedervereinigung / Jürgen Dittberner

フォーマット:
図書
言語:
ドイツ語
出版情報:
Opladen : Westdeutscher Verlag, c1997
形態:
279 p. : ill. ; 21 cm
著者名:
Dittberner, Jürgen <DA01819237>  
書誌ID:
BA36821374
ISBN:
9783531130859 [3531130854]
主題:
Political parties -- Germany; Germany -- Politics and government -- 1991-; JN3971.A979
子書誌情報
Loading
所蔵情報
Loading availability information

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Meinecke, Friedrich, 1862-1954, Bächtold, Hermann, 1882-1934, Wentzcke, Paul, 1879-1960

Scientia-Verlag

Birke, Adolf M., Wengst, Udo

R. Oldenbourg

Flechtheim, Ossip Kurt, 1909-

H. Wendler

Fricke, Dieter, 1927-, Friedrich-Schiller-Universität Jena. Historisches Institut

Bibliographisches Institut

Flechtheim, Ossip Kurt, 1909-

H. Wendler

Kaack, Heino, 1940-

Westdeutscher Verlag

Flechtheim, Ossip Kurt, 1909-

H. Wendler

Flechtheim, Ossip Kurt, 1909-

H. Wendler

Bergsträsser, Ludwig, 1883-1960, Mommsen, Wilhelm, 1892-1966, Schumann, Hans-Gerd

Günter Olzog

Flechtheim, Ossip Kurt, 1909-

H. Wendler